Een steekwagen of traploper verplaatst moeiteloos uw objecten

Heeft u een steekwagen of traploper nodig om snel zware objecten te tillen? Het tilapparaat van Stairmobil is de oplossing voor als er zware objecten de trap op moeten of als er sprake is van obstakels zoals drempels. Het gebruik van dit apparaat in uw woning of bedrijf voorkomt onnodige spierklachten, energie en moeite. Of het nu gaat om het tillen van een wasdroger, wasmachine, brandkast, koelkast of CV-ketel, de Staimobil tilt objecten tot wel 140 kg. Wenst u ook een uniek systeem voor uw woning of werkplaats? Deze professionele steekwagen van Stairmobil maakt tillen overbodig!

steekwagen traploper

Zo gemakkelijk werkt een Stairmobil steekwagen of traploper

Vanwege het compacte formaat is een steekwagen zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Het maakt niet uit of u nu een smalle trap heeft of een trap met of zonder draai. De Stairmobil is inzetbaar bij iedere trap. Goed om te weten is dat uw objecten of het apparaat niet kunnen vallen vanwege de automatische remmen. Een tilapparaat is ook zeer veilig omdat er geen kans is op beknelling en beschadiging. De lading kan tot wel 120 cm van de grond worden gebracht. De handgrepen zijn ergonomisch gevormd en gesloten, zodat deze niet

uit uw handen kunnen glippen. Wij adviseren u ook om eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Bij normaal gebruik is dat maar eens per jaar nodig. Alles wordt dan van a tot z gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Alle kenmerken Stairmobil steekwagen/traploper op een rijtje

Wanneer u een steekwagen aanschaft is het handig om te weten dat u ook andere meubels en apparaten kunt vervoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoge koelkasten en grote tv-schermen. Ook is de Stairmobil voorzien van het predicaat ARGO-TIP, toegekend door BGZ Wegvervoer. Dit betekent dat onze apparaten veilige en innovatieve producten zijn. Dit ziet u tevens terug in:

  • Gegarandeerde veiligheid door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijkheid: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Gebruiksgemak: u hoeft slechts wat bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, daardoor te gebruiken bij alle trapsoorten
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een gratis demonstratie aan voor een elektrische Stairmobil

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze traploper voor uw woning of bedrijf? Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem contact op via 040-2900362, stuur een bericht via ons contactformulier of mail naar sales@stairmobil.nl. U kunt ook een gratis demonstratie aanvragen voor op onze locatie. Eventueel kan deze ook op uw locatie worden uitgevoerd, tegen betaling van € 300,-. Deze kosten worden op uw bestelling naderhand in mindering gebracht. Een steekwagen of traploper van Stairmobil is een veilige keuze!