Stairmobil Elektrische traploper en steekwagen: speciaal voor krappe Nederlandse trappen

De elektrische traploper van Stairmobil maakt het werk van installateurs makkelijker. Door deze trapsteekwagen worden onveilige situaties tot een minimum beperkt. Zware objecten tillen, zoals: wasmachines, wasdrogers, brandkasten, koelkasten, cv-ketels en warmtepompen wordt heel eenvoudig. Vraag nu een demonstratie aan voor de trapsteekwagen.

Maar 1 bezorger nodig voor zware objecten
Tillen wordt overbodig
Probeer Stairmobil een week uit
Wij trainen u in het gebruik van Stairmobil

Gemakkelijk in gebruik

Het maakt voor de elektrische steekwagen / traploper van Stairmobil geen verschil of de trap breed, smal, met of zonder draai is. Daarnaast staat het object stevig door de automatische remmen. Met deze trapsteekwagen kan tot wel 140 kilo worden getild!

Een tilapparaat is ook zeer veilig omdat er geen kans is op beknelling en beschadiging. De lading kan tot wel 120 cm van de grond worden gebracht. De handgrepen zijn ergonomisch gevormd en gesloten, zodat deze niet uit uw handen kunnen glippen.

Kenmerken Stairmobil elektrische traploper / steekwagen

De Stairmobil is voorzien van het predicaat ARGO-TIP, toegekend door BGZ Wegvervoer. Dit betekent dat onze apparaten veilige en innovatieve producten zijn. Dit ziet u tevens terug in:

  • Gegarandeerde veiligheid door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijkheid: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Gebruiksgemak: u hoeft slechts wat bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, daardoor te gebruiken bij alle trapsoorten
  • Geavanceerd liftsysteem

Stairmobil (SM3518MOD)

Laadplateau specifiek voor uw transport

Standaard beschikt de Stairmobil over een krachtige loodaccu, maar als u extra capaciteit wenst, kunt u deze vervangen door een Li-Ion accu.

Standaard heeft iedere Stairmobil een afneembaar laadplateau. U kunt deze dus eenvoudig vervangen door een laadplateau voor een andere last. Bijvoorbeeld een smaller plateau voor wasmachines en een breder plateau voor CV-ketels.

Zien en ervaren hoe de Stairmobil werkt?

De Stairmobil elektrische traploper / steekwagen is heel eenvoudig in gebruik. Vaak wordt dit apparaat gebruikt om witgoed te transporteren, maar ook voor CV-ketels en warmtepompen. Hieronder ziet u een video waarbij installateurs een warmtepomp vervoeren met een elektrische traploper / steekwagen.

Gaat de Stairmobil voornamelijk gebruikt worden voor het vervoeren warmtepompen bij (nieuw)bouwprojecten dan heeft u dit pakket nodig. Het warmtepomp pakket bestaat uit:

  • Stairmobil (SM3518MOD)
  • Geïntegreerde lift
  • Laadplateau type breed
  • Li-ion accu
  • Transportwielen

Bent u enthousiast geworden en wilt u wellicht de traploper kopen? Neem dan gerust contact op met Stairmobil. Wij staan u graag te woord. U kunt ook een demonstratie aanvragen. Liever bellen of mailen? Dat is ook mogelijk: +31 40 – 29 003 62 of sales@stairmobil.nl.

Vraag een brochure aan