Maak kennis met trappenklimmer: de Stairmobil

Heeft u behoefte aan een trappenklimmer voor het veilig transporteren van zware apparaten of goederen over de trap? Bekijk dan eens de innovatieve trappenklimmers van Stairmobil. De Stairmobil is als transportmiddel onmisbaar wanneer er (vaak) objecten als wasmachines, wasdrogers, koelkasten, CV-ketels of brandkasten over een trap moeten worden vervoerd. Met een trappenklimmer van Stairmobil worden de werkomstandigheden aanzienlijk verbeterd. Ernstige rug- en spierklachten bij sjouwers worden daardoor voortaan voorkomen. Wilt u meer weten? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Hoe werkt de Stairmobil?

Iedere trappenklimmer van Stairmobil is uiterst geschikt om in woningen zware goederen over trappen te vervoeren, zowel omhoog als omlaag. Dit geldt voor trappen met en zonder draai. Zeer smalle trappen zijn door het bescheiden formaat van onze trappenklimmer absoluut geen probleem; zelfs over vlizotrappen worden objecten door Stairmobil vervoerd. De bouw van de Stairmobil is gebaseerd op een compacte motor, waaraan een stevig draagplateau is gemonteerd. Dit plateau is van dien aard dat het zorgt dat ladingen tot 140 kilo veilig kunnen worden vervoerd. Dankzij een vernuftig liersysteem kan het blad tot op de vloer

trappenklimmer

worden laten gezakt. Het geïntegreerde liftsysteem zorgt ervoor dat elk apparaat op de gewenste hoogte, tot 120 cm van de grond, wordt geplaatst. Vanaf die hoogte hoeft een object alleen nog maar op de juiste plaats te worden gemanoeuvreerd.

Voordelen van onze trappenklimmer

Voor welke trappenklimmer van Stairmobil u ook kiest: u laat het zware tilwerk aan het apparaat over en spaart op deze manier de rug, ledematen en spieren van de gebruiker(s). Diverse bedrijven in bijvoorbeeld transport, installatie en witgoed maken zeer regelmatig gebruik van onze trappenklimmer. BGZ Wegvervoer heeft dan ook niet voor niets aan Stairmobil het predicaat ARBO-TIP toegekend. De volgende positieve eigenschappen zijn daarvan mede de oorzaak:

  • Veiligheid is gegarandeerd door een sjorband, automatische wielremmen en ergonomische handgrepen
  • Onderhoudsvriendelijk: slechts één onderhoudsbeurt per jaar
  • Gebruiksvriendelijk: de gebruiker hoeft alleen bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, geschikt voor alle soorten trappen
  • Geavanceerd liftsysteem

Meer informatie of demo voor onze trappenklimmer aanvragen

Ziet u op tegen het tillen van zware spullen bij uw verhuizing? Of worden bij de werkzaamheden van uw transportbedrijf regelmatig zware objecten vervoerd en versjouwd?
Neem dan eens contact op met Stairmobil, vraag een demonstratie aan en laat onze trappenklimmer uw leven merkbaar veraangenamen. Bel ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Bespaar u en uw omgeving onnodig zwaar tilwerk en gebruik onze Stairmobil trappenklimmer!

Vraag een brochure aan