Een elektrische steekwagen voor al uw zware objecten

Een elektrische steekwagen is de oplossing voor het transporteren van zware objecten. Ook biedt het een uitkomst voor organisaties waar veel gesjouwd moet worden. Voorkom dat u en uw medewerkers blessures aan de rug, armen en benen oplopen. Een steekwagen van Stairmobil tilt op een veilige wijze objecten tot wel 140 kg over de trap. Ideaal als u bijvoorbeeld uw wasmachine, koelkast, brandkast, wasdroger of CV-ketel wilt vervoeren. Wenst u voor uw werkplaats of woning ook zo’n innovatief systeem? Lees meer over de werking en voordelen of neem direct contact op voor een elektrische Stairmobil.

Ervaar het gemak van een elektrische steekwagen

Een steekwagen van Stairmobil is zeer eenvoudig in gebruik en onderhoud. Vanwege het compacte formaat kan het apparaat ingezet worden bij alle trapsoorten. De veiligheid van dit tilapparaat is direct merkbaar door de automatische remmen. Dit voorkomt dat het apparaat met lading van de traptreden rolt. Een ander voordeel is dat dit apparaat overweg kan met alle soorten vloerbedekkingen, zonder deze te beschadigen. De lading kan tot wel 120 cm van de grond worden gebracht. Het apparaat is voorzien van ergonomisch gevormde en gesloten handgrepen,

Elektrische steekwagen

wat zorgt voor extra gebruiksgemak en het voorkomen van ongelukken. Een Stairmobil is zeer eenvoudig te onderhouden. Bij normaal gebruik is een onderhoudsbeurt maar eens per jaar nodig. Tijdens het onderhoud worden de remmen, de aandrijfketting en het liersysteem gecontroleerd, afgesteld en indien nodig vervangen.

Andere kenmerken van de elektrische steekwagen

Wist u dat een steekwagen het ook mogelijk maakt om extra hoge of lange meubels of apparaten te vervoeren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoge koelkasten of grote tv-schermen. Vanwege het predicaat ARGO-TIP, dat BGZ Wegvervoer aan Stairmobil heeft toegekend, bent u verzekerd van een apparaat met optimale veiligheid. Dit komt tot uiting via de volgende kenmerken:

  • Gegarandeerde veiligheid door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijkheid: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Gebruiksgemak: u hoeft slechts wat bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, daardoor te gebruiken bij alle trapsoorten
  • Geavanceerd liftsysteem

Interesse? Vraag een gratis demonstratie aan

Behoeft u een elektrische Stairmobil om uw wasmachine of ander zwaar apparaat naar boven of beneden te tillen? Of wenst u meer informatie? Vraag meer informatie of een gratis demonstratie op onze locatie aan via onze website. Een demonstratie op uw eigen locatie is ook mogelijk tegen betaling waarna u deze kosten terugkrijgt bij een bestelling. Bel via 040-2900362, stuur een bericht via ons contactformulier of mail naar sales@stairmobil.nl. Snel en veilig vervoeren van uw objecten doet u met de elektrische steekwagen van Stairmobil!

Vraag een brochure aan