Wat kan Stairmobil voor u betekenen?

Als u een bedrijf heeft waarbij regelmatig zware objecten over de trap moeten worden versjouwd, lees dan verder wat een trapsteekwagen van Stairmobil voor u zou kunnen betekenen. Onze elektrische steekwagen is namelijk een ideaal middel om zonder veel moeite spullen over trappen te vervoeren. Het verplaatsen van bijvoorbeeld koelkasten, CV-ketels, wasmachines en brandkasten over trappen is hiermee plotseling geen probleem meer. Naast gemak zou u hiermee ook kiezen voor veiligheid. De kans op blessures en verwondingen bij personeel of helpers zal met onze elektrische steekwagen zijn geminimaliseerd. Wanneer u eenmaal een innovatieve trapsteekwagen bezit, dan wilt u waarschijnlijk nooit meer zonder. Meer weten over de elektrische steekwagen van Stairmobil? Lees dan verder of vraag een demonstratie aan.

Hoe werkt de trapsteekwagen?

Ten eerste moet gezegd worden dat Stairmobil verschillende trapsteekwagens aanbiedt. Allen hebben een zeer compact formaat, wat als voordeel heeft dat deze voor nagenoeg alle trappen kunnen worden ingezet. Ook smalle, nauwe en steile trappen worden door een steekwagen van Stairmobil succesvol beklommen, tot vlizotrappen aan toe. Aan het kleine maar krachtige motorblok is een stevig draagplateau bevestigd. Dit plateau tilt objecten met een gewicht tot 140 kilo. Met het uiterst handige liftsysteem kunnen deze goederen tot 120 cm van de grond worden gehesen. Erg handig als u bijvoorbeeld een wasdroger op een wasmachine wilt plaatsen!

trapsteekwagen

Eigenschappen elektrische steekwagen van Stairmobil

De belangrijkste voordelen waarvan u profiteert na een trapsteekwagen van Stairmobil te hebben aangeschaft, is het gemak en de veiligheid die enorm zullen zijn vergroot. De kans op blessures bij personeel en sjouwende helpers bij verhuizingen behoort hierdoor tot het verleden. Dat BGW Wegvervoer het predicaat ARGO-TIP aan Stairmobil heeft toegekend mag daarom geen verrassing heten. Verder zijn de volgende eigenschappen op de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil van toepassing:

  • Veiligheid gegarandeerd door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijk: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Eenvoudig in gebruik: u hoeft alleen bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, waardoor inzetbaar bij alle soorten trappen
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een demonstratie aan

Bent u overtuigd en wilt u ook graag gebruik maken van een trapsteekwagen van Stairmobil? Of wilt u meer informatie en misschien eerst even zien hoe onze trappenklimmers precies werken? In dit laatste geval is het goed om te weten dat u een demonstratie kunt aanvragen. Mocht u dit op uw locatie wensen, dan rekenen wij hiervoor driehonderd euro. Dit wordt naderhand echter ingehouden op het aankoopbedrag, indien u tot aanschaf overgaat. Bij ons in Boekel (Noord-Brabant) is een demonstratie echter geheel gratis! Bel ons via 040-2900362 mail naar sales@stairmobil.nl of vul ons online contactformulier in. Ga voortaan veilig en ontspannen te werk en zet de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil in!

Vraag een brochure aan