Wat kan Stairmobil voor u betekenen?

Een elektrische steekwagen voor trappen, dat is precies wat u nodig heeft als u een bedrijf heeft waar regelmatig zware objecten over trappen versjouwd moeten worden. Stairmobil is specialist in het ontwikkelen en leveren van elektrische trapsteekwagens van de hoogste kwaliteit. Met onze trappenklimmers is het plotseling geen probleem meer om zware goederen zoals wasmachines, koelkasten, CV-ketels, brandkasten of wasdrogers over trappen te verplaatsen. Maar niet alleen voor het gemak is onze elektrische steekwagen de juiste keuze. Minstens zo belangrijk is dat de veiligheid enorm wordt verbeterd. Het vervoeren van zware spullen over trappen gaat voortaan gepaard zonder pijn en blessures! Als u meer wilt weten over de elektrische steekwagen voor trappen van Stairmobil, lees dan verder of vraag een demonstratie aan.

Hoe werkt de elektrische steekwagen van Stairmobil?

Stairmobil beschikt over meerdere soorten elektrische steekwagens voor trappen. Deze hebben gemeen dat ze een erg compact formaat hebben en daarmee geschikt zijn voor nagenoeg alle denkbare trappen. Het moet raar lopen wil een trap te steil of te krap zijn voor onze steekwagen. Zelfs vlizotrappen worden door onze steekwagen succesvol en mét lading beklommen! Aan het kleine doch krachtige motorblok is een even stevig draagplateau gemonteerd. Dit plateau is in staat objecten tot een gewicht van 140 kilo te tillen. Dankzij het handige liftsysteem worden deze

elektrische steekwagen voor trappen

goederen tot een hoogte van 120 cm gehesen. Tot op deze hoogte is het dan ook uiterst eenvoudig objecten op precies de gewenste plaats te zetten.

Eigenschappen elektrische steekwagen

De belangrijkste redenen om een elektrische steekwagen voor trappen aan te schaffen zijn uiteraard het vergroten van de veiligheid en het gemak. Personeel of sjouwende helpers zullen hierdoor sneller en risicoloos zware objecten over trappen kunnen vervoeren. BGW Wegvervoer heeft niet voor niets het predicaat ARGO-TIP aan Stairmobil toegekend. Daarnaast zijn het de volgende eigenschappen die onze trapsteekwagens populair maken:

  • Veiligheid gegarandeerd door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijk: slechts één onderhoudsbeurt per jaar nodig
  • Eenvoudig te gebruiken: u hoeft alleen bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, waardoor inzetbaar bij alle soorten trappen
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een demonstratie aan

Wilt u meer informatie over onze elektrische trapsteekwagens? Dan is het wellicht handig om een demonstratie aan te vragen. Mocht u dit op (uw) locatie wensen te doen, dan wordt hiervoor driehonderd euro in rekening gebracht. Let op: mocht u op aanschaf overgaan, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op het eigenlijke aanschafbedrag. Bovendien kunt u ook bij ons in Boekel (Noord-Brabant) langskomen, dan verzorgen wij deze demonstratie geheel gratis! Bel ons via 040-2900362 voor meer informatie. U kunt ook ons online contactformulier invullen of mailen naar sales@stairmobil.nl. Ga in het vervolg ontspannen en veilig te werk dankzij onze elektrische steekwagen voor trappen!

Vraag een brochure aan