Zonder inspanning een CV ketel de trap tillen?

Wenst u uw CV ketel de trap op te tillen, maar weet u niet hoe? Maak gebruik van de efficiënte tilhulp van Stairmobil. Door onze tilhulp in te schakelen, weet u zeker dat u uw CV ketel gemakkelijk en snel vervoert. U bespaart uzelf of anderen zelfs onnodige rugklachten.
Binnen een mum van tijd staat uw nieuwe CV ketel op de door u gewenste plek. Wenst u ook eenvoudig uw CV ketel de trap op te tillen en wenst u rugklachten te vermijden? Ga dan voor een tilhulp van Stairmobil en neem direct contact met ons op!

CV ketel de trap op tillen met Stairmobil

Wanneer u wenst uw CV ketel de trap op te tillen, behoeft u een tilhulp die zware objecten kan dragen. Onze tilhulp is dermate uitgerust dat deze zware goederen zoals CV ketels kan dragen. U kunt uw CV ketel zowel naar boven als naar beneden vervoeren, waarbij de tilhulp wel 140 kilo kan dragen. Heeft u een smalle trap in uw woning? Onze tilhulp is op elke trap bruikbaar. Ook vlizotrappen zijn voor onze tilhulp geen enkel probleem. Boven de motor bevindt zich een stevig draagvlak. Het ingebouwde liersysteem zorgt ervoor dat het blad gemakkelijk de vloer kan raken. Wenst u de hoogte hiervan te verstellen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u uw CV ketel op de trap aan het tillen bent met onze tilhulp, hoeft u deze hierna alleen nog maar aan te sluiten.

CV ketel trap op tillen

Voordelen van de Stairmobil

Zet u onze tilhulp in om uw CV ketel de trap op te tillen? Dan weet u zeker dat u niet onnodig uw rug, ledematen en spieren belast. Al vele bedrijven hebben kennis gemaakt met onze tilhulpen. Stairmobil beschikt over het ARBO-TIP predicaat, wat diverse eigenschappen van onze tilhulpen aanduidt. Denk aan:

  • Automatische wielremmen, ergonomische handremmen en sjorband voor complete veiligheid
  • Slechts een enkele onderhoudsbeurt per jaar nodig
  • Vriendelijk in gebruik
  • Handig formaat, geschikt voor alle trappen
  • Een efficiënt liftsysteem

Nooit meer een CV ketel de trap op tillen?

Bent u van plan een nieuwe CV ketel te installeren? Omdat u een nieuwe woning betrekt of een ander doeleinde heeft? Schaf dan vandaag nog een handige tilhulp van Stairmobil aan. Benader ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Zet onze tilhulp in om uw CV ketel de trap op te tillen en zie hoe snel uw CV ketel op de juiste plek staat.

Vraag een brochure aan