Op zoek naar tilhulpmiddelen voor uw wasmachine?

Bent u op zoek naar tilhulpmiddelen om bijvoorbeeld uw wasmachine of CV-ketel de trap op te dragen? Laat dit zware apparaat tillen door de tilhulpmiddelen van Stairmobil. Onze tilhulpmiddelen zijn zeer innovatief en uitermate geschikt voor het dragen van zware apparaten zoals CV-ketels en wasmachines. Door gebruik te maken van onze tilhulpmiddelen, bespaart u uzelf of anderen onnodige pijn in de rug en is uw CV-ketel binnen een mum van tijd boven. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is deze aan te sluiten op de gewenste plek. Wenst u meer te weten over onze tilhulpmiddelen of wilt u direct een tilhulp voor uw wasmachine of CV- ketel aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op. 040-2900362

Hoe werken onze tilhulpmiddelen voor een CV-ketel of wasmachine?

Onze tilhulpmiddelen voor uw CV-ketel of wasmachine is erop gebouwd om zware goederen te vervoeren in uw woning. Of dit nu van beneden naar boven of andersom is, deze tilhulpmiddelen zij compleet uitgerust voor beide opties. Bevat uw woning een smalle trap? Geen enkel probleem voor de tilhulpmiddelen van Stairmobil. Zo hebben onze tilhulpmiddelen zelfs al meerdere malen wasmachines vervoerd over vlizotrappen. Tilhulpmiddelen werken met een motor en bevat hierboven een stevig draagvlak, waar wel tot 140 kilo mee kan worden vervoerd. Het ingebouwde liersysteem zorgt ervoor dat de tilhulpmiddelen met het blad de vloer kan raken. Het is ook mogelijk het blad op uw gewenste hoogte te laten zakken. Van daaruit hoeft u enkel nog de cv-ketel of wasmachine naar de gewenste plek te verplaatsen.

tilhulpmiddelen cv-ketel wasmachine

Voordelen van de tilhulpmiddelen van Stairmobil voor uw CV-ketel

Indien u de tilhulpmiddelen van Stairmobil het zware tilwerk van het verplaatsen van een CV-ketel wil laten verrichten, hoeft u uw rug en spieren van uw ledematen niet te belasten. Al vele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van onze tilhulpmiddelen. Goed om te weten, is dat wij het predicaat ARBO-TIP in huis hebben. Dit staat voor de volgende eigenschappen van onze tilhulp:

  • Een hoge mate van veiligheid door de automatische wielremmen, ergonomische handremmen en aanwezige sjorband
  • Behoeft weinig onderhoud, een enkele onderhoudsbeurt per jaar
  • Vrij gemakkelijk in gebruik
  • Een handig formaat, waardoor de tilhulp voor alle trappen geschikt is
  • Een uiterst vernuftig liftsysteem

Meer weten over onze tilhulpmiddelen voor uw wasmachine of CV-ketel?

Staat er een verhuizing op de planning en wenst tilhulmiddelen voor uw CV-ketel of wasmachine te gebruiken? Benader dan vandaag nog Stairmobil en zet onze tilhulpmiddelen in voor uw verhuizing. Bel ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Laat uzelf niet bezwaren met onnodig tilwerk. Maak gebruik van onze tilhulpmiddelen voor uw wasmachine en zie hoe snel u uw wasmachine naar haar nieuwe plek vervoert.

Vraag een brochure aan