Zonder inspanning zware dingen de trap op tillen

Wilt u zware dingen de trap op tillen en wilt u uw rug en andere spieren sparen? Denk dan eens aan een tilhulp van Stairmobil. Of u nu een wasmachine, CV ketel, koelkast of ander apparaat wenst te vervoeren, met onze tilhulp vervoert u uw apparaten gemakkelijk en snel.
Rugpijn is vanaf nu verleden tijd, want binnen enkele minuten heeft u uw apparaat al op de door u gewenste plek. Zware dingen de trap op krijgen is een peulenschil met onze tilhulp. Wilt u geen rugklachten en uw apparaat gemakkelijk en snel vervoeren? Kies dan voor een tilhulp van Stairmobil.

Zware dingen de trap op met Stairmobil

Om zware dingen de trap op te kunnen tillen, heeft u een apparaat nodig dat zware gewichten kan houden. Onze tilhulpen zijn hier uitermate geschikt voor en kunnen een gewicht van tot wel 140 kilo dragen. Apparaten kunnen hiermee zowel naar boven als naar beneden vervoerd worden. Indien uw woning een smalle trap heeft, is deze voor de tilhulp van Stairmobil gemakkelijk begaanbaar. Zelfs vlizotrappen vormen geen probleem. De tilhulp heeft een stevig draagvlak boven de motor. Het ingebouwde liersysteem maakt dat het blad gemakkelijk de vloer raakt. Ook de hoogte van de tilhulp is gemakkelijk verstelbaar.
Kiest u ervoor uw zware dingen de trap op te tillen met onze tilhulp, dan hoeft u uw apparaat alleen nog maar aan te sluiten.

Stairmobil zware dingen trap op tillen

De voordelen van onze tilhulp

Uw rug, spieren en ledematen worden niet meer onnodig belast indien u ervoor kiest uw zware dingen de trap op te tillen met onze tilhulp. Veel bedrijven zijn u voorgegaan en hebben al gebruik gemaakt van onze diensten. Dit komt mede doordat wij over het ARBO-TIP predicaat beschikken, wat bepaalde kenmerken van onze tilhulpen aanduidt, zoals:

  • Automatische wielremmen, sjorband voor complete veiligheid en ergonomische handremmen
  • Zeer onderhoudsvriendelijk, een enkele onderhoudsbeurt per jaar
  • Makkelijk in gebruik
  • Handig formaat, geschikt voor alle trappen
  • EfficiĆ«nt liftsysteem

Vraag een demo van de Stairmobil aan

Wilt u uw zware dingen snel de trap op laten tillen op een manier die uw rug en andere spieren bespaart? Bestel dan vandaag nog de tilhulp van Stairmobil en ervaar hoe snel u uw apparaat op de juiste plek heeft. Bel ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Uw zware dingen gemakkelijk de trap op krijgen doet u met een tilhulp van Stairmobil!

Vraag een brochure aan