Een wasmachine traploper is de oplossing

Hulp nodig om uw wasmachine de trap op te krijgen? De innovatieve wasmachine traploper van Stairmobil is de oplossing. Wasmachines zijn vanwege hun zware gewicht lastig te verplaatsen en/of te verhuizen. Onze tilapparaten zijn ideaal voor het dragen van zware apparaten zoals wasmachines. Bovendien voorkomt u hiermee onnodige blessures aan de rug, armen en benen. Binnen no time zorgt het apparaat dat uw wasmachine boven staat. Wilt u ook professioneel uw wasmachine naar boven laten tillen? Neem contact op voor onze wasmachine traploper van Stairmobil.

De eenvoudige werking van onze traploper

Met onze wasmachine traploper kunt u op een veilige en correcte wijze zware goederen vervoeren. Zo kan de lift ook gebruikt worden om andere apparaten zoals een inbouw (combi)magnetron of een wasdroger op hoogte te plaatsen of weg te halen. De tilhulp is te gebruiken op diverse soorten trappen, zelfs bij smalle trappen. Zo heeft onze tilhulp zelfs al meerdere malen wasmachines vervoerd over vlizotrappen. Vanwege het stevige draagvlak op de motor kan het tilapparaat wel tot 140 kilo vervoeren. Het ingebouwde liersysteem zorgt ervoor dat de tilhulp met het blad de vloer kan raken, zonder deze te beschadigen. Het is ook mogelijk het blad op de gewenste hoogte te laten zaken. Kortom, een traploper is een onmisbaar apparaat voor het tillen van uw wasmachine.

Wasmachine traploper

Ontdek alle voordelen van een wasmachine traploper

Het belasten van uw rug en spieren is verleden tijd wanneer u kiest voor een efficiënt tilapparaat van Stairmobil. Wij hebben al meerdere bedrijven tevreden gesteld met onze tilhulp. Doordat onze apparaten voorzien zijn van het predicaat ARBO-TIP, bent u verzekerd van een innovatief en veilig apparaat. De Stairmobil heeft ook andere voordelen:

  • Een hoge mate van veiligheid door de automatische wielremmen, ergonomische handremmen en aanwezige sjorband
  • Behoeft weinig onderhoud, een enkele onderhoudsbeurt per jaar
  • Vrij gemakkelijk in gebruik
  • Een handig formaat, waardoor de tilhulp voor alle trappen geschikt is
  • Een uiterst vernuftig liftsysteem

Vraag een demonstratie aan voor een wasmachine traploper

Heeft u een traploper nodig voor een verhuizing of voor het verplaatsen naar een ander gedeelte in uw woning? Vraag vrijblijvend een demonstratie aan via onze website of neem contact op via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Stairmobil is dé specialist op het gebied van innovatieve apparaten zoals de wasmachine traploper.

Vraag een brochure aan