Zonder inspanning een warmtepomp de trap op tillen?

Moet u uw warmtepomp naar boven op tillen, maar weet u niet hoe? Maak gebruik van de efficiënte tilhulp van Stairmobil. Door onze tilhulp in te schakelen, weet u zeker dat u uw warmtepomp gemakkelijk en snel naar boven wordt vervoerd. U bespaart uzelf of anderen zelfs onnodige rugklachten. Binnen een mum van tijd staat uw nieuwe warmtepomp op de door u gewenste plek. Wilt u ook eenvoudig uw warmtepomp de trap optillen en wenst u niemand rugklachten toe? Ga dan voor een tilhulp van Stairmobil en neem direct contact met ons op! 040-2900362.

Warmtepomp de trap op tillen met Stairmobil

Wanneer u wenst uw warmtepomp de trap op te tillen, dan kan een tilhulp voor u de zware objecten dragen. Onze tilhulp is dermate uitgerust dat deze zware goederen zoals warmtepompen en wasmachines kan tillen. U kunt uw warmtepomp zowel naar boven als naar beneden vervoeren, waarbij de tilhulp wel 140 kilo kan dragen. Mocht u een smalle trap in uw woning hebben, ook dan is onze tilhulp op elk trap bruikbaar. Ook vlizotrappen zijn voor onze tilhulp geen enkel probleem. Boven de motor bevindt zich een stevig draagvlak. Het ingebouwde liersysteem zorgt ervoor dat het blad gemakkelijk de vloer kan raken. Het is ook mogelijk om de hoogte te verstellen. Wanneer u uw warmtepomp op de trap aan het tillen bent met onze tilhulp, hoeft u deze hierna alleen nog maar aan te sluiten.

Voordelen van de Stairmobil

Wilt u onze tilhulp inzetten om uw warmtepomp de trap op te tillen? Dan weet u zeker dat u niet onnodig uw rug, ledematen en spieren belast. Al vele bedrijven hebben kennis gemaakt met onze tilhulpen. Stairmobil beschikt over het ARBO-TIP predicaat, wat diverse eigenschappen van onze tilhulpen aanduidt. Denk aan:

  • Automatische wielremmen, ergonomische handremmen en sjorband voor complete veiligheid
  • Slechts een enkele onderhoudsbeurt per jaar nodig
  • Vriendelijk in gebruik
  • Handig formaat, geschikt voor alle trappen
  • Een efficiënt liftsysteem

Nooit meer een warmtepomp de trap op tillen?

Bent u van plan een nieuwe warmtepomp te installeren? Omdat u een nieuwe woning betrekt of een ander doeleinde heeft? Schaf dan vandaag nog een handige tilhulp van Stairmobil aan. Benader ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Zet onze tilhulp in om uw warmtepomp de trap op te tillen en zie hoe snel uw warmtepomp op de juiste plek staat.

Vraag een brochure aan