Een trapsteekwagen voor uw wasmachine gezocht?

Bent u op zoek naar een trapsteekwagen om uw wasmachine snel de trap op te krijgen? Denk dan eens aan een trapsteekwagen van Stairmobil. Onze trapsteekwagens zijn uitermate geschikt om zware apparaten van boven naar beneden te verplaatsen. Door een trapsteekwagen in gebruik te nemen, belast u uw rug niet onnodig en zal er ook niet gauw sprake zijn van spierpijn in andere ledematen. Daarbij is uw wasmachine in no time boven of beneden. Wat rest is de aansluiting. Verder hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Direct een trapsteekwagen voor uw wasmachine aanschaffen? Neem dan snel contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt onze trapsteekwagen voor de wasmachine

De Stairmobil werkt erg simpel. Met een ingebouwd liersysteem tilt u de machine op gewenste hoogte. Vervolgens doet de Stairmobil alles vanzelf. Dankzij een compacte ingebouwde motor kunnen zelfs kleine ruimtes en gedraaide trappen worden beklommen. De Stairmobil kan met 140 kg aan gewicht een trap op klimmen zonder dat u enige inspanning hoeft te verrichten. Verkoopt of bezorgt u wasmachines? Maak het hele verhaal dan een stuk makkelijker met onze trapsteekwagen voor de wasmachine.

trapsteekwagen wasmachine

Dit biedt onze trapsteekwagen voor de wasmachine u

Onze trapsteekwagen voor de wasmachine biedt u veel voordelen. Niet alleen het zware werk wordt verricht, u bespaart hiermee ook uw rug, spieren en ledematen. Vele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben een demo bij ons aangevraagd. Wist u dat wij het ARBO-TIP predicaat in huis hebben? Dit betekent dat onze trapsteekwagens van de volgende gemakken zijn voorzien:

  • Veilig product door automatische wielremmen, ergonomische handremmen en aanwezige sjorband
  • Behoeft weinig onderhoud, een enkele onderhoudsbeurt per jaar
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Een handig formaat, geschikt voor alle trappen
  • Een handig liftsysteem

Vraag een demo aan voor onze trapsteekwagen

Bent u benieuwd naar onze trapsteekwagen voor de wasmachine? Vraag dan direct een demo aan bij Stairmobil. Indien u hier vervolgens in geïnteresseerd bent, kunnen wij uw trapsteekwagen voor de wasmachine op een gewenst moment bij u leveren. Benader ons direct via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Kies voor de gemakkelijke weg en ga voor de trapsteekwagen voor de wasmachine van Stairmobil!

Vraag een brochure aan