Zijn de Stairmobil trappenklimmers iets voor u?

Zou u voor het transport van zware goederen over de trap graag gebruik maken van veilige en handige trappenklimmers? Een uitstekend idee, vooral als u besluit te kiezen voor één van de trappenklimmers van Stairmobil. Deze zijn namelijk op een eenvoudige wijze te bedienen. Daarbij staat veiligheid altijd voorop. Zodoende is een innovatieve trappenklimmer van Stairmobil een perfect hulpmiddel voor het vervoeren over trappen van zware objecten zoals wasmachines, koelkasten, wasdrogers, CV-ketels of brandkasten. De werkomstandigheden worden door een dergelijk apparaat uiteraard enorm veraangenaamd. Ernstige blessures bij helpers of personeel worden hiermee bovendien voorkomen. Voor meer informatie over Stairmobil kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Werking van de Stairmobil

De trappenklimmers van Stairmobil hebben een zeer compact formaat. Daardoor kunt u een Stairmobil voor alle soorten trappen inzetten: smal of breed, steil of niet steil en met of zonder draai. Uiteraard is elke Stairmobil in staat goederen zowel omhoog als omlaag te transporteren. Het motorblok van onze trappenklimmers is van een bescheiden formaat. Daaraan bevestigd zit het solide draagplateau, dat in staat is objecten tot 140 kilo te dragen. Met behulp van een geraffineerd lierinstallatie en een geïntegreerd liftsysteem kan het plateau van de grond tot een hoogte van 120 cm worden gebracht. Derhalve kunnen zware goederen tot op die hoogte door de trappenklimmer op de gewenste plaats worden gedeponeerd.

Trappenklimmers

Unieke eigenschappen van onze trappenklimmers

Het belangrijkste voordeel van onze Stairmobils is natuurlijk dat u uzelf en uw omgeving zwaar en gevaarlijk tilwerk bespaart. Bedrijven maken met grote regelmaat gebruik van onze producten. Door BGZ Wegvervoer is daarom het predicaat ARGO-TIP toegekend aan Stairmobil. Waarom onze trappenklimmers zo populair zijn? Dat leest u hieronder:

  • Veiligheid gegarandeerd dankzij een sjorband, automatische wielremmen en ergonomische handgrepen
  • Onderhoudsvriendelijk: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt benodigd
  • Gebruiksvriendelijk: de gebruiker moet alleen bijsturen en corrigeren
  • Compact formaat, waardoor inzetbaar bij alle soorten trappen
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een demo van de Stairmobil aan

Heeft u een bedrijf waarbij veelvuldig zware spullen worden vervoerd? Of gaat u binnenkort verhuizen en moeten daarbij vele grote apparaten worden versjouwd? Voorkom onveilige en gevaarlijke situaties en gebruik één onzer trappenklimmers. Bel Stairmobil, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een demonstratie, via 040-2900362 of stuur een bericht via ons contactformulier of per e-mail: sales@stairmobil.nl. Zorg ervoor dat u niet langer hoeft op te zien tegen het zeulen en sjouwen van bijkans ontilbare goederen. Gebruik in plaats daarvan één van de trappenklimmers van Stairmobil!

Vraag een brochure aan