Dé tilhulp voor uw wasmachine

Behoeft u een tilhulp om uw wasmachine de trap op te dragen? Laat dit zware apparaat tillen door de tilhulp van Stairmobil. Onze tilhulpen zijn zeer innovatief en uitermate geschikt voor het dragen van zware apparaten zoals wasmachines. Door gebruik te maken van een tilhulp, bespaart u uzelf of anderen onnodige pijn in de rug en is uw wasmachine binnen een mum van tijd boven. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is deze aan te sluiten op de gewenste plek. Wenst u meer te weten over onze tilhulp of wilt u direct een tilhulp voor uw wasmachine aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op.

Hoe werkt onze tilhulp voor de wasmachine?

Onze tilhulp voor de wasmachine is erop gebouwd zware goederen te vervoeren in uw woning. Of dit nu van beneden naar boven of andersom is, de tilhulp is compleet uitgerust voor beide opties. Bevat uw woning een smalle trap? Geen enkel probleem voor onze tilhulp. Zo heeft onze tilhulp zelfs al meerdere malen wasmachines vervoerd over vlizotrappen. De tilhulp werkt op een motor en bevat hierboven een stevig draagvlak, waar wel tot 140 kilo mee kan worden vervoerd. Het ingebouwde liersysteem zorgt ervoor dat de tilhulp met het blad de vloer kan raken. Het is ook mogelijk het blad op uw gewenste hoogte te laten zakken. Van daaruit hoeft u enkel nog de wasmachine naar de gewenste plek te verplaatsen.

tilhulp wasmachine

Voordelen van Stairmobil als tilhulp voor wasmachine

Indien u de tilhulp van Stairmobil het zware tilwerk van een wasmachine laat verrichten, hoeft u uw rug en spieren van uw ledematen niet te belasten. Al vele bedrijven zijn u voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van onze tilhulp. Goed om te weten, is dat wij het predicaat ARBO-TIP in huis hebben. Dit staat voor de volgende eigenschappen van onze tilhulp:

  • Een hoge mate van veiligheid door de automatische wielremmen, ergonomische handremmen en aanwezige sjorband
  • Behoeft weinig onderhoud, een enkele onderhoudsbeurt per jaar
  • Vrij gemakkelijk in gebruik
  • Een handig formaat, waardoor de tilhulp voor alle trappen geschikt is
  • Een uiterst vernuftig liftsysteem

Meer weten over onze tilhulp voor de wasmachine?

Staat er een verhuizing op de planning en wenst u een tilhulp voor uw wasmachine te gebruiken? Benader dan vandaag nog Stairmobil en zet onze tilhulp in voor uw verhuizing. Bel ons via 040-2900362, stuur een e-mail naar sales@stairmobil.nl of laat iets achter via ons online contactformulier. Laat uzelf niet bezwaren met onnodig tilwerk. Maak gebruik van onze tilhulp voor uw wasmachine en zie hoe snel u uw wasmachine naar haar nieuwe plek vervoert.

Vraag een brochure aan