Help uzelf met de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil!

Wanneer u vaak zware goederen over trappen transporteert, dan zou u eens het gebruikmaken van een elektrische trapsteekwagen van Stairmobil moeten overwegen. Of bent u de eigenaar van een transportbedrijf waarbij veel over de trap versjouwd wordt? Dan is de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil eigenlijk zelfs onmisbaar. Alleszins zal dit elektrische hoogstandje voor veel extra veiligheid en gemak zorgen. Met de aanwezigheid van deze innovatieve trapsteekwagen is het verplaatsen van bijvoorbeeld koelkasten, brandkasten, wasdrogers, wasmachines en CV-ketels over trappen plotseling geen probleem meer. Blessures en verwondingen bij personeel of helpers behoren daardoor voortaan tot het verleden. Als u meer wilt weten over de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil kunt u verder lezen of contact opnemen.

Hoe werkt de elektrische trapsteekwagen?

Elke trapsteekwagen die Stairmobil aanbiedt heeft een uiterst compact formaat, ook door de bescheiden grootte van het motorblok. Mede hierdoor kunt u een elektrische trapsteekwagen van Stairmobil inzetten bij alle soorten trappen, hoe smal, steil en bochtig deze ook zijn. Zelfs vlizotrappen worden door de elektrische Stairmobil beklommen. Aan het motorblok is een uiterst stevig draagplateau bevestigd. Dit moet ook wel stevig zijn, want objecten tot 140 kilo moeten ermee vervoerd kunnen worden. Het liersysteem en de liftinstallatie van de trapsteekwagen zorgen voor handige aanvullende functionaliteiten. Zo kan de lading tot op een hoogte van 120 cm van de grond worden gehesen. Tot op deze hoogte kunt u zware objecten daarom zonder veel moeite op de gewenste plaats manoeuvreren met behulp van onze elektrische trapsteekwagen.

Elektrische trapsteekwagen

Voordelen van de elektrische trapsteekwagen van Stairmobil

Ten eerste kan gesteld worden dat, mocht u besluiten een elektrische trapsteekwagen van Stairmobil aan te schaffen, dat u uw personeel en/of sjouwende helpers een grote dienst zou bewijzen. De kans op blessures en spier- en gewrichtspijnen bij hen zal namelijk worden geminimaliseerd. BGZ Wegvervoer heeft dan ook het predicaat ARGO-TIP toegekend aan Stairmobil. Dat is niet voor niets; onze elektrische trapsteekwagen beschikt over de volgende unieke eigenschappen:

  • Veiligheid gegarandeerd door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Vriendelijk in onderhoud: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Eenvoudig te gebruiken: u hoeft slechts bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, waardoor inzetbaar bij alle soorten trappen
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een demo aan van de elektrische trapsteekwagen

Bent u de eigenaar van een bedrijf waar regelmatig objecten met een groot gewicht moeten worden versjouwd? Of gaat u binnenkort verhuizen en moeten er veel zware goederen de trap op en af? Onderschat dan niet het nut van onze elektrische trapsteekwagen. Deze innovatieve trapsteekwagen van Stairmobil zal uw activiteiten gigantisch vereenvoudigen. Bel 040-2900362 voor meer informatie of een demonstratie van zo’n innovatieve trapsteekwagen. U kunt ook mailen naar sales@stairmobil.nl of ons online contactformulier invullen. Ga veilig en ontspannen te werk en zet onze elektrische trapsteekwagen in!

Vraag een brochure aan