Maak kennis met Stairmobil

Indien u binnenkort bijvoorbeeld vanwege een verhuizing zware objecten over de trap moet transporteren, overweeg dan eens een elektrische trappenklimmer in gebruik te nemen. Of heeft u een transportbedrijf waarbij uw medewerkers veel moeten sjouwen? In dat geval is de aanschaf van zo’n trappenklimmer van Stairmobil zo mogelijk nog meer aan te raden. Met de aanschaf van dit efficiënte elektrische hoogstandje zou u duidelijk de keuze maken voor gemak en veiligheid. Dankzij de innovatieve trappenklimmer van Stairmobil is het plotseling geen straf meer om onder andere koelkasten, wasmachines, brandkasten, CV-ketels en wasdrogers over trappen te versjouwen. Het risico op blessures bij helpers of personeel is hierdoor bovendien meteen verdwenen. Meer weten over de elektrische Stairmobil? Lees dan verder of neem contact op.

Werking van de elektrische trappenklimmer

Iedere soort trappenklimmer van Stairmobil heeft een compact formaat en ook de grootte van het motorblok is bescheiden. Daardoor kan de Stairmobil ingezet worden bij alle trapsoorten. Smalle en brede trappen, steile en niet steile trappen, trappen met en zonder draai en zelfs vlizotrappen; de elektrische Stairmobil komt overal op en af, mét lading. Aan het motorgedeelte zit een krachtig draagplateau, dat in staat is objecten te dragen tot een gewicht van 140 kilo. Het liersysteem en de liftinstallatie zorgen voor extra gebruiksgemak. Met laatstgenoemde kan de lading tot op een hoogte van 120 cm van de grond worden gebracht. Zonder veel moeite manoeuvreert u zodoende het voorwerp op de gewenste plaats.

Stairmobil

Unieke eigenschappen elektrische Stairmobil

De ruggen, ledematen en spieren van u en uw personeel of helpers zullen u dankbaar zijn indien u besluit een trappenklimmer aan te schaffen. Uiteraard zijn het gemak en de veiligheid die worden vergroot, de belangrijkste voordelen van een Stairmobil. Het is dan ook niet voor niets dat BGZ Wegvervoer het predicaat ARGO-TIP heeft toegekend aan Stairmobil. En om de volgende redenen is onze elektrische trappenklimmer óók populair:

  • Gegarandeerde veiligheid door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
  • Onderhoudsvriendelijk: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
  • Vriendelijk in gebruik: u hoeft slechts wat bij te sturen en te corrigeren
  • Compact formaat, daardoor te gebruiken bij alle trapsoorten
  • Geavanceerd liftsysteem

Vraag een demo aan

Heeft u een bedrijf waar vaak zware objecten moeten worden verplaatst? Of krijgt u binnenkort te maken met een intensieve verhuizing met veel zware goederen? Twijfel dan niet aan het nut van onze elektrische Stairmobil. Deze innovatieve trappenklimmer zal uw werkzaamheden enorm veraangenamen. Bel ons via 040-2900362, stuur een bericht via ons contactformulier of mail naar sales@stairmobil.nl. Een demonstratie aanvragen is natuurlijk ook mogelijk; bij onze vestiging in Boekel is dit zelfs gratis. Wees verstandig en ga veilig te werk met behulp van de elektrische trappenklimmer van Stairmobil.

Vraag een brochure aan