Kies voor een elektrische traploper van Stairmobil

Wenst u een elektrische traploper vanwege een verhuizing waarbij u zware objecten moet transporteren? Of heeft u er een nodig voor uw organisatie waarbij uw medewerkers veel moeten sjouwen? Kies voor een elektrische traploper van Stairmobil. Dit veilige en efficiënte transportmiddel is zeer geschikt voor het transporteren van zware apparaten of objecten (tot 140 kg) over de trap. Met dit innovatieve systeem wordt het vervoeren van onder andere koelkasten, wasmachine, brandkasten, CV-ketels en wasdrogers een stuk eenvoudiger. Bovendien voorkomt u hiermee rugklachten en kost het minder tijd en energie. Neem direct contact op of lees meer over de elektrische traploper van Stairmobil.

Zo werkt de elektrische traploper

Een elektrische traploper van Stairmobil is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Vanwege het compacte formaat kan het apparaat ingezet worden bij alle trapsoorten. De vier transportwielen van Stairmobil zijn voorzien automatische remmen, die er voor zorgen dat het apparaat met belading niet van de traptreden kan rollen. Een ander voordeel is dat een elektrische traploper van Stairmobil over alle soorten vloerbedekking kan rijden zonder deze te beschadigen. Het liersysteem en de liftinstallatie zorgen ook voor extra gebruiksgemak. De lading kan tot wel 120 cm van de grond worden gebracht. Goed om te weten is dat elektrische traplopers van Stairmobil erg onderhoudsvriendelijk is. Een onderhoudsbeurt is maar eens per jaar nodig bij normaal gebruik. Hierbij worden de remmen, de aandrijfketting en het liersysteem gecontroleerd, afgesteld en indien nodig vervangen.

elektrische traploper

Dit zijn de voordelen van onze elektrische traploper

Kies voor veiligheid en voorkom blessures aan uw rug, armen en benen door een elektrische traploper aan te schaffen. Wist u dat aan Stairmobil door BGZ Wegvervoer het predicaat ARGO-TIP is toegekend? En om de volgende redenen is onze elektrische traploper óók ideaal:

Gegarandeerde veiligheid door automatische wielremmen, ergonomische handgrepen en sjorband
Onderhoudsvriendelijk: jaarlijks slechts één onderhoudsbeurt nodig
Vriendelijk in gebruik: u hoeft slechts wat bij te sturen en te corrigeren
Compact formaat, daardoor te gebruiken bij alle trapsoorten
Geavanceerd liftsysteem

Interesse in een elektrische traploper? Vraag een demonstratie aan

Behoeft u een elektrische Stairmobil voor uw woning of organisatie? Het sjouwen van zware goederen is opgelost met een handig apparaat als de Stairmobil. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de kosten van een elektrische traploper? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demonstratie aan via 040-2900362, stuur een bericht via ons contactformulier of mail naar sales@stairmobil.nl. Kies voor het veilig vervoeren van uw goederen met behulp van de elektrische traploper.

Vraag een brochure aan